Some OLD crap

Rochelle Rosenberg

Some OLD crap

October 10, 2019 lifestyle 0

I don’t like that man and his wife and people from last year who created a deep wound in me. These people really have a bad message .. I have never been involved in such degradation. Never .. They created a deep depression and caused a feeling that I don’t want to see more people connected to them. In those days and moments of life I stand alone and fight, they just said they would pray however no one came and even asked how I was feeling. They had no idea what it was like with me and my children. However, I am grateful that it has happened .. I became strong in faith and I became even stubborn in my character. I don’t hate them, but I DON’T LIKE THEM .. 100% .. Especially those who spread that I have Infidelity to another .. I AM NOT CHURCHGOERS and I WILL NEVER BE IT EITHER… Nail it! !
But I love God .. But this story about these people is not about anger. Because I have forgiven .. It is a wound that never healed .. That unfortunately left a scar.
So .. It makes me soooo pissed and sad when I remember it. In addition, these couples had measured my faith because of my divorce and that they were incorrectly updated about the law. If you read this .. Nice to be able to speak out .. 😢😩 I’m a bit sad and just tired. 😫😖

Jag gillar inte den mannen och hans fru och människor från förra året som skapade ett djupt sår i mig. Dessa människor har verkligen ett dåligt meddelande .. Jag har aldrig varit inblandad i en sådan försämring. Aldrig .. De skapade en djup depression och orsakade en känsla av att jag inte vill se fler personer kopplade till dem. I de dagarna och stunderna i livet står jag ensam och slåss, de sa bara att de skulle be dock ingen kom och ens frågade hur jag mår. De hade ingen aning om hur det var med mig och mina barn. Jag är dock tacksam över att det har hänt … Jag blev stark i tro och jag blev till och med envis i min karaktär. Jag hatar dem inte, men jag gillar inte dem .. 100% .. Särskilt de som sprider att jag har otrohet till en annan .. Jag ÄR INTE KYKKARE och jag kommer ALDRIG att vara det antingen … Spikar det! !
Men jag älskar Gud .. Men den här historien om dessa människor handlar inte om ilska. Eftersom jag har förlåtit .. Det är ett sår som aldrig läkt .. Som tyvärr lämnade ett ärr.
Så .. Det gör mig sååå förbannad och ledsen när jag kommer ihåg det. Dessutom hade dessa par uppmätt min tro på grund av min skilsmässa och att de felaktigt uppdaterades av lagen. Om du läser detta .. Trevligt att kunna tala ut .. 😢😩 Jag är lite ledsen och bara trött. 😫😖

Leave a Reply