As a Follower of Christ

Rochelle Rosenberg

As a Follower of Christ

August 31, 2017 Uncategorized 0

in Life as a follower of Christ, you might experience life as tough and difficult. remember that when you live life seriously it is hard and when you  take responsibility it is tough. yet it does not mean that you are lonely. you will definitely  have ups and downs but its the neutral moment where you most live your life and the downs teach you to keep your sane in the mindset of God.
it is the ups that makes you feel like everything is fine and that the storms had passed where you have the time to reflect the lessons you have been through.
work hard and do what is right..not of your view but of God… for that pleases the Lord Jesus.
-Sister Rochelle

i livet som lärjunge till Kristus, kan du uppleva livet som tufft och svårt. kom ihåg att när du lever livet seriöst är det tuff och när du tar ansvar är det besvärligt. men det betyder inte att du är ensam. Du kommer definitivt ha upp och nedgångar, men det är det neutrala ögonblicket  som gäller där du mest lever ditt liv och nedgångarna lär dig att hålla dig sund i Guds tankesätt.
Det är uppgångarna som får dig att känna att allt är bra och att stormen hade passerat där du har tid att reflektera de lektioner du har gått igenom.
jobba hårt och gör vad som är rätt … inte av din åsikt, men av Gud … för det glädjer Herren Jesus.
-Sister Rochelle

Leave a Reply